Adobe Creative Cloud

header

Adobe Value Incentive Plan (VIP)

Het Value Incentive Plan (VIP) van Adobe is een gloednieuw licentieprogramma op lidmaatschapsbasis waarmee bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties makkelijk Adobe-producten kunnen aanschaffen, implementeren en beheren.

Wat is Creative Cloud?

Met een eenvoudig maandelijks lidmaatschap van Adobe® Creative Cloud™ beschik je over de volledige set CS6-gereedschappen en nog veel meer.

Houd je van drukwerk? Ben je geïnteresseerd in websites en iPad-apps? Wil je graag video bewerken? Dit alles kun je doen. Bovendien krijgen Creative Cloud-leden automatisch toegang tot nieuwe producten en exclusieve updates zodra ze beschikbaar zijn. En dankzij cloudopslag en de mogelijkheid om met elk apparaat te synchroniseren, zijn je bestanden altijd op de plek waar je ze nodig hebt. Creative Cloud is beschikbaar voor individuele gebruikers of teams.

Wat is Creative Cloud voor teams?

Stel je voor dat je team altijd over de beste tools zou beschikken. En stel je de tijd voor die ze zouden besparen door het naadloos delen van bestanden en mappen. Dat is Adobe® Creative Cloud™ voor teams.

Je krijgt de volledige set CS6-gereedschappen en exclusieve updates samen met tal van teamspecifieke tools waarmee je makkelijker dan ooit samenwerkt en licenties beheert. Dat alles voor een laag maandelijks* bedrag.

www.techdata.be/creativecloud

2 reacties

  1. kareldemeersman schreef:

    Interessant

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.