Refresh 397 – Vrolijk Pasen!

tdblog-rf397NL

As we respect the reseller channel, we provide price and promotion sensitive information via a password only. If you are a reseller and a customer of TD SYNNEX, you will be given privileged access to this information. You can register for this here.

refresh-loginNL

 

Deze Refresh is misschien wel uw gouden paasei!

Verwijder de kraslaag op de cover van deze Refresh en uw persoonlijke code wordt zichtbaar. Ga naar www.techdata.be/easter. Vul uw persoonlijke code in en ontdek meteen of u gewonnen hebt en welke prijs u gewonnen hebt*. Er zitten verschillende prachtige IT-prijzen verstopt achter de paascodes. Dus laat het geen vijgen na Pasen worden en waag uw nu kans.

Veel succes!

 

*De cadeaus worden door de accountmanager bezorgd of verzonden naar het adres van uw firma. We zijn als TD SYNNEX verplicht om de incentive-acties waar voordelen in natura aan verbonden zijn, op te zetten volgens de verplichtingen van de Belgische wetgeving daaromtrent.

2 reacties

 1. Hans De Smet schreef:

  Gewoon even een andere browser dan Internet Explorer gebruiken, dan is er geen probleem!

 2. Christ'l Pauwels schreef:

  Beste Mathieu,
  Klopt, uw prijs wordt momenteel naar ons toe verzonden.
  Daarna zorgen we ervoor dat u uw prijs ontvangt via uw Account Manager of we verzenden hem naar uw firma-adres. U krijgt nog een seintje van ons!

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

 • Altijd aan

  Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

 • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

 • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.